Sökresultat

Dörrhandtag stäng/öppnare - Audi A4, S4 -04

Direktlänk » http://www.bildelsbasen.se/30-W337202.html
Skriv ut (PDF) | saveSpara del

  • 245 SEK / W337202
  • Köp
    Förfrågan
  • Frakt från: 85 SEK
  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Lagernummer: W337202 (Uppge vid kontakt)
Betalningsalternativ
Fortus faktura / Delbetala45 SEK
Swish Handel0 SEK
Kortbetalning / Bankbetalning0 SEK
Företagsinformation
Norrbottens Bildemontering AB

Telefontid: Må-To: 7.30-16.30 Fr: 7.30-14.30
Telefon: 0929-70000
Kundtjänst:Vi talar svenskaWe speak English

Butikens öppettider: Må-To: 7.30-16.30 Fr: 7.30-14.30
Storsundsvägen 1
94204 Storsund (Karta) (Hemsida)

OrganisationsNr:
556233-8961

Detaljerad information om delen och fordonet
  • Del - Dörrhandtag stäng/öppnare
Lagernummer:Position:Kvalitet: Passar fr./till årsm.
W337202Inre vänsterA-
Originalnr:Tillverkare:Tillverkarkod:Nykod:
4F1867105A-4F1867105A-
Visuellt Artikelnummer:
Anmärkning:
EL SPEGL/ ELHISS 
Funktionalitet: OK
• Yta/Plåt: Utan anmärkning
  • Fordon - Audi A4, S4
ChassinummerModellår:Mil:Bränsle:
WAUZZZ8E04A30329320044.266BENSIN
Färg:Färgkod:Inredning:Inredningskod:
LGRÅLY7QSVART SKINNN1H/QE
Växellåda:Växellådsnummer:Utväxling:Gruppkod:
6VXL 4WDHER--
Motor:Motorkod:Tillverkningsdatum:Registreringsdatum:
1,8T S -LINEBEX200405-
Kaross:   
Sedan   
Anmärkning:
1,8T S-LINE 1,8T S -LINE 6VXL 4WD SED BENSIN 
Motor -anmärkning:
LÅDA BRA KARDAN BRA MOTOR BRA 13KG BRA BOSCH VÄRDE 
Växellåda -anmärkning:
MAN 

Jämför demonterade fordonets information mot ett registreringsnummer.

Köpvillkor
Norrbottens Bildemontering AB följer gällande lagstiftning vid distanshandel via internet.

Priser/ Betalningsalternativ
Alla priser är inkl. moms och totalpriset är inkl. frakt men inte eventuell faktureringsavgift.
Smidig betalning genom internetbank, kort eller Fortus Faktura.
Vid köp via Fortus Faktura förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Fortus Finance AB. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen.

Leverans
Vi använder oss uteslutande av Posten Sverige AB för leverans av vårt gods inom Sverige. Vid leveranser utomlands kan vi använda oss av andra alternativ. Beställningar som inkommer före kl. 12 expedieras normalt under dagen, undantaget helger och helgdagar.
Leveranstiden kan variera beroende på godsets storlek. Normal leveranstid är dock 2-4 arbetsdagar inom Sverige.
Om den levererade delens transportemballage uppvisar skador måste delen omedelbart packas upp för att se om något saknas eller är skadat. Om så är fallet ska en reklamation göras till transportören samt oss snarast möjligt men senast 2 månader efter mottagandet. Vi ansvarar för delen till dess att kunden har den i sin besittning.

Ångerrätten
Ångerrätten styrs av distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Som kund hos Norrbottens Bildemontering AB har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att snabbare kunna behandla ditt ärende ber vi dig kontakta oss innan du returnerar en vara, dock senast 14 dagar från mottagandet. Vänligen uppge ditt ordernummer vid kontakt med oss. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Varan bör förpackas väl i kartong, med inneremballage. Du bekostar själv returporto, undantag för defekta eller av Norrbottens Bildemontering AB fellevererade varor. Vi ser helst att du skickar med vår retursedel vid retur, för att snabbare kunna hantera ditt ärende.

Defekt vara/ Garanti
Majoriteten av alla bildelar är kvalitetskontrollerade men säljs i "befintligt skick". Detta innebär att Norrbottens Bildemontering AB inte ansvarar för så kallade slitagedelar som kan ingå i den köpta bildelen. Med slitagedelar avses exempelvis spännrullar, remmar, vattenpumpar, tändstift, bromsbelägg för att nämna några, alla detaljer som regelmässigt ska bytas vid service inkluderas här.
Norrbottens Bildemontering AB ansvarar inte för fel som orsakats av felaktig montering. Bildelen ska monteras i enlighet med tillverkarens rekommendationer och/eller på ett fackmannamässigt sätt. För vissa reparationer krävs- enligt tillverkarens rekommendationer- att slitagedelar byts ut i samband med att bildelen monteras. Att bildelen monteras i enlighet med tillverkarens rekommendationer innefattar även en skyldighet för dig att ta reda på vilka komponenter som enligt tillverkaren ska ersättas med nya. Vänd dig alltid till auktoriserad verkstad eller till biltillverkaren vid minsta tveksamhet avseende montering och vilka slitagedelar som ska bytas ut. Norrbottens Bildemontering AB ansvarar inte för fel som orsakats av olyckshändelse, vanvård eller liknande efter tidpunkten för bildelens avlämnande.

Garantitiden är 3 månader från leveransdagen. Längre garantitid kan förekomma, men framgår då tydligt i informationen om delen. Reklamation måste anmälas snarast till Norrbottens Bildemontering AB och senast 2 månader efter leverans, innan eventuellt åtgärdande påbörjas. Norrbottens Bildemontering AB beordrar i varje enskilt fall vilken åtgärd som kan bli aktuell t ex. omleverans eller prisavdrag. Monteringskostnader ersätts vid köp av en defekt eller fellevererad vara. Dock ska kunden kunna styrka att delen var trasig/defekt vid mottagandet.

Outlösta paket
Paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar. Om försändelsen inte hämtas ut skickas den tillbaka till Norrbottens Bildemontering AB. Vi tar ut en kostnad på 295 kr för paket som inte hämtas ut.

Falska beställningar
Norrbottens Bildemontering AB polisanmäler alla falska beställningar och beställningar med falska kortnummer och identiteter. I varje sådant fall gör vi allt vi kan för att hjälpa Polisen i deras utredning.
Funktioner

saveSpara del (Sparade delar)

Skriv ut (PDF)

Övriga delar från samma fordon

Bilder
Dörrhandtag stäng/öppnare - Audi A4, S4 -04 4F1867105A 4F1867105A
Om bilden föreställer ett fordon så tänk på att det kan vara demonterat, och kanske inte existerar i det skick som bilden visar. Delar som finns kvar för försäljning ser du under rubriken "Samtliga delar från detta fordon" nedan.